Pre-operatief programma

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat fysiotherapie, voorafgaand aan de operatie van uw heup, knie of ander lichaamsdeel kan zorgen voor een sneller herstel na de operatie. Als u weet dat u geopereerd gaat worden kunt u samen met uw fysiotherapeut een behandelplan opzetten om u voor te bereiden op de operatie.

Wat houdt het in?

Samen met uw fysiotherapeut spreekt u, na een intake en screening een behandelplan af. Dit kan ook bij u thuis zijn. Het behandelplan kan bestaan uit effectieve training van uw spieren om de kracht en stabiliteit te vergroten, zodat u dit na de operatie sneller oppakt. Dit kunt u gewoon in de sportschool doen. Daarnaast kunnen we aan de slag met thuisactiviteiten, zoals traplopen, de douche ingaan of lopen met krukken. Als u dit al voor uw operatie oefent, scheelt dat veel tijd na de operatie. U bent dan tenslotte al druk genoeg met het herstellen na uw operatie.

Vergoedingen

De samenwerking met uw fysiotherapeut voor het opstellen van uw trainingsschema en de begeleiding worden vergoed op basis van fysiotherapiebehandelingen. Voor het trainen in de sportschool sluit u zelf een abonnement af.

vergoedingen

Afspraak maken

Ook deelnemen aan het Pre-operatief programma? Neem dan nu contact met ons op!

webdesign & realisatie: dehoopenkoning.nl