Behandelmogelijkheden

Door het losmaken van de spieren scheppen we betere voorwaarden om te kunnen trainen en bevorderen we uw herstel door de doorbloeding te optimaliseren. Ondersteunend kunnen we hierbij gebruikmaken van Medical Taping en
Dry Needling. Tijdens uw behandeling krijgt u ook advies over wat u zelf aan klacht kunt doen om het herstel te bevorderen.

Bij FyioVandaag kan een behandeling bestaan uit:

  • het losmaken van spieren
  • het trainen van kracht en stabiliteit van been en rug
  • het verbeteren van de beweeglijkheid van gewrichten

Innovatie staat voorop bij FysioVandaag met de nieuwste therapievormen en trainingsmethoden. Met echo kan de kwaliteit van een pees goed in beeld gebracht en gevolgd worden en ziet u zelf ook wat er ‘van binnen’ gebeurt. Shockwave is speciaal ontwikkeld voor chronische peesblessures of kalkvorming en kan een operatie voorkomen. Flywheel is een nieuwe trainingsvorm, waar in Nederland nog maar enkele praktijken mee werken. Met eigen kracht draait u een vliegwiel aan, waarna u de ‘input’ weer terugkrijgt: in weinig tijd maximaal rendement uit uw training.

De nieuwste aanwinst van FysioVandaag is de Zero Runner. Hiermee kunt u met een blessure toch hardlopen, omdat de impact lager is en er veel minder belasting op de benen komt.

Waar wilt u meer informatie over?

webdesign & realisatie: dehoopenkoning.nl