Specialisaties


Heeft u last van uw knie, enkel, rug of schouder? Dan is FysioVandaag uw praktijk! Wij hebben veel ervaring met het behandelen van deze gewrichten. Daarbij zijn wij voortdurend bezig met het opdoen en delen van kennis over klachten in deze gebieden. Zo bent u ervan verzekerd dat wij de nieuwste technieken gebruiken.

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor andere lichamelijke klachten. De voorsprong, die wij binnen onze specialisaties opdoen, ziet u als cliënt terug in iedere behandeling, ongeacht de klacht.

Voor sportfysiotherapie, bekkenfysiotherapie en manuele therapie zijn onze fysiotherapeuten specifiek opgeleid. Niet elke therapeut heeft daarbij dezelfde specialisatie. Het kan dus zijn dat we u (gedeeltelijk) inplannen bij een collega om een optimaal herstel te kunnen garanderen.

Uw fysiotherapeut onderzoekt welke factoren de oorzaak kunnen zijn van uw klacht of blessure. Elk weefsel (pees, band of kraakbeen) heeft zijn eigen hersteltijd en belastbaarheid. Tijdens uw revalidatie wordt hier rekening mee gehouden.

Waar wilt u meer informatie over?

webdesign & realisatie: dehoopenkoning.nl