Over FysioVandaag

Heeft u een lichamelijke klacht, problemen met bewegen of een sportblessure opgelopen? Dan is FysioVandaag de specialist voor u! Ons enthousiaste team van deskundige fysiotherapeuten ontvangt u graag in één van onze praktijken in Houten of Leidsche Rijn (Utrecht), waar wij u intensief begeleiden naar een snel herstel. 

Door onze unieke behandelmethode, in combinatie met actieve training, werken wij op een snelle en doeltreffende manier aan uw klacht. FysioVandaag creëert voor u de voorwaarden voor een optimaal herstel. Uw eigen, actieve bijdrage speelt hier een belangrijke rol in. Dat is de kracht van bewegen!

Intake en behandelplan
Als u bij ons een afspraak maakt starten we altijd met een uitgebreide intake. Wij stellen u een aantal gerichte gezondheidsvragen en voeren een fysiotherapeutisch onderzoek uit. Daarbij doen wij (als uw klachten dat toelaten) meerdere testen en metingen om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van uw huidige conditie.
Al deze factoren samen bepalen uw individuele belastbaarheid. Aan de hand daarvan wordt een persoonlijk behandelplan en trainingsschema opgesteld.

Verloop van de behandeling
Het aantal benodigde fysiotherapiebehandelingen is afhankelijk van de klacht en de ernst ervan. Dat kunnen we pas bepalen als we een intake gedaan hebben. Tussendoor kan dit eventueel bijgesteld worden. Dat bespreken we altijd met u. Wij zorgen ervoor dat u goed op de hoogte bent van de inhoud van uw klacht. U wilt weten wat u hebt, wat uw herstelprognose is en waar u staat in uw herstel. Tijdens de behandeling evalueren we regelmatig de voortgang van de behandeling, samen met u. Dit doen we objectief aan de hand van vragenlijsten en uw eigen gevoel bij de behandeling.
U weet dus de hele tijd waar u aan toe bent!

Samen met u!
Voor een zo goed mogelijk herstel vinden wij een goede samenwerking belangrijk. Wij vragen u problemen of onduidelijkheden direct met uw fysiotherapeut te bespreken, zodat we prettig met elkaar kunnen blijven werken. 

direct aanmelden