Fysiotherapie Houten

Heeft u een lichamelijke klacht, problemen met bewegen of een sportblessure opgelopen? Ons enthousiaste team van deskundige fysiotherapeuten in Houten ontvangt u graag, zodat wij u intensief kunnen begeleiden naar een snel herstel.

Dé fysiotherapeut in Houten

Al meer dan tien jaar staan wij bekend als dé fysiotherapeut van Houten, gespecialiseerd in knie-, enkel-, rug- en schouderbehandelingen. Bij onze fysiotherapiepraktijk in Houten kunt u daarnaast terecht voor bekkenfysiotherapie, manuele therapie, , sportfysiotherapie en voetbalrevalidatie.

Behandeling fysiotherapie Houten

Door onze unieke behandelmethode, in combinatie met actieve training, werken wij op een snelle en doeltreffende manier aan uw klacht. FysioVandaag creëert voor u de voorwaarden voor een optimaal herstel. Uw eigen, actieve bijdrage speelt hier een belangrijke rol in. Dat is de kracht van bewegen!

Maak uw afspraak voor fysiotherapie in Houten

Bij FysioVandaag heeft u geen verwijzing van de huisarts of specialist nodig en wij hebben afspraken staan met alle zorgverzekeraars. Bel of mail met onze praktijk in Houten om direct een afspraak te maken.

Locatie Fysiotherapie Houten

2 Foto Handboog 6L

U kunt ook terecht op de andere locatie van FysioVandaag:


Leidsche Rijn

Adres Fysiotherapeut Houten

Handboog 6L
3994 AD Houten
030 - 636 1687
houten@fysiovandaag.nl

Plan uw route naar Pelmolen 5

Inschrijven Fysiotherapie Houten

Intake en behandelplan fysiotherapie

Onze uitgebreide intake bestaat uit een aantal gerichte gezondheidsvragen en een fysiotherapeutisch onderzoek. Daarbij doen wij (als uw klachten dat toelaten) meerdere testen om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van uw huidige conditie. Al deze factoren samen bepalen uw individuele belastbaarheid. Aan de hand daarvan wordt een persoonlijk behandelplan en trainingsschema opgesteld.

Verloop van de fysiobehandeling in Houten

U wilt weten wat u hebt, wat uw herstelprognose is en waar u staat in uw herstel. Tijdens de behandeling evalueren we regelmatig de voortgang van de behandeling, samen met u. Dit doen we objectief aan de hand van vragenlijsten en uw eigen gevoel bij de behandeling. U weet dus de hele tijd waar u aan toe bent!

webdesign & realisatie: dehoopenkoning.nl