Specialisaties binnen de Fysiotherapie

Echodiagnostiek

De juiste diagnose van uw klacht verkrijgt u met Echografie. Is de spier gescheurd, de pees verkalkt of is er sprake van een bursitis? Met echografie kunnen wij met grotere zekerheid een diagnose stellen.

FysioVandaag beschikt over een hypermoderne EchoMaster. Hiermee wordt uw bewegingsapparaat gedetailleerd in beeld gebracht,  kunnen wij afwijkingen zien en eventuele aandoeningen vaststellen. Dat geeft meer zekerheid bij het stellen van de diagnose, waardoor we het beleid en de effectiviteit van de behandeling optimaliseren! Zo wordt echodiagnostiek ook gebruikt bij onze Shockwave Therapie.

Het echoapparaat wordt niet alleen gebruikt voor het vaststellen van een aandoening. We kunnen ook vorderingen van de behandeling zichtbaar én meetbaar maken. De beelden (zowel van het begin van de behandeling als tussentijds) kunnen makkelijk opgeslagen worden. Zo ziet u zelf dus ook de voortgang van de klacht en de effectiviteit van de behandeling. De echobeelden  kunnen gebruikt worden als aanvulling op eventuele vervolgonderzoek door een specialist of sportarts.

Neem voor meer informatie over echodiagnostiek contact met ons op viaecho@fysiovandaag.nl.

Partners

Contactgegevens

Locaties

Telefoonnummer

FysioVandaag Houten - Piazza Sports

030 - 636 16 87

FysioVandaag Houten - The Dome

030 - 760 34 40

FysioVandaag Leidsche Rijn

030 - 760 34 44