Werkplekonderzoeken

Als u een groot gedeelte van uw (werk)tijd achter een computer doorbrengt, kunt u daar klachten van krijgen. Om deze klachten effectief te kunnen behandelen kan een werkplekonderzoek een belangrijk onderdeel zijn van uw herstel. Daarnaast kan een werkplekonderzoek preventief uitgevoerd worden. Door een goede houding voorkomt u klachten en problemen.

Wat kunnen wij doen?

FysioVandaag voert werkplekonderzoeken uit bij bedrijven en particulieren. Niet elk bedrijf heeft een eigen arbodienst, omdat dit vaak duur is. FysioVandaag biedt u de mogelijkheid om een werkplekonderzoek uit te voeren bij een medewerker, afdeling of het hele bedrijf. Hierbij kunnen wij ook samenwerken met de bedrijfsarts. We komen langs op de werkplek om een analyse te maken. Het maakt niet uit of dit thuis is of op het werk.

Zo’n werkplekonderzoek begint met het maken van een foto van de bestaande situatie. Daarna doen we aanpassingen aan uw stoel, bureau, scherm of werkopstelling. Vervolgens maken we opnieuw een foto van de aangepaste werkplek. Zo kunnen we de nieuwe situatie vergelijken met de beginsituatie. De aanpassingen vermelden we in een rapportage.
Daarbij krijgt u tips & trucs, oefeningen en informatie over uw nieuwe werkplek. Zo kunt u de juiste instellingen nalezen.

Afspraak maken

Verschillende bedrijven hebben hun medewerkers al tevreden gesteld met goede werkplekken. Bent u de volgende?  Neem dan contact op met FysioVandaag!