Locaties Fysiotherapie Houten & Fysio Leidsche Rijn

Fysiotherapie Leidsche Rijn Utrecht

Heeft u tijdens het hardlopen of andere sporten een blessure opgelopen? Heeft u een specifieke lichamelijke klacht en wilt u daarom de hulp van onze fysiotherapeut inschakelen? Het team van FysioVandaag ontvangt u graag op de nieuwe fysiotherapie locatie in Leidsche Rijn Utrecht.

Op 1 september 2015 opende FysioVandaag haar nieuwe fysiotherapiepraktijk in Leidsche Rijn. De praktijk is gesitueerd in de hardloopspeciaalzaak van Rob Druppers te Vleuten. In deze praktijk is fysiotherapie vooral gericht op hardlopers, maar ook op andere sporters met diverse sportblessures. Alle expertise, onderzoeksmogelijkheden en trainingsfaciliteiten zijn aanwezig binnen het pand van Rob Druppers.

FysioVandaag-Fysiotherapie-praktijk-Leidsche-Rijn-Utrecht-ruimte-1

Onze fysiotherapiepraktijk in Leidsche Rijn (Vleuten) werkt nauw samen met Rob Druppers en zijn team en met sportpodoloog Saskia de Waal. Juist door met het hele team van fysiotherapeuten en overige specialisten te kijken naar onder andere uw techniek, spierkracht, stabiliteit, schoeisel en zooltjes creëren wij voor u de juiste basis voor urenlang hardloop- en sportplezier! Het materiaal is in combinatie met de juiste technieken en (fysio) training van essentieel belang om blessures te behandelen of te voorkomen.

U vindt onze fysiotherapiepraktijk op het volgende adres:

  Fysiotherapie locatie Leidsche Rijn - Utrecht
  Europaweg 50
  3451 HG Utrecht
  030 760 3444
  leidscherijn@fysiovandaag.nl
   

Plan hieronder uw route naar onze fysio locatie in de Rob Druppers Running Academy te Vleuten:

De praktijk bevindt zich op de eerste etage van de Hardloopspeciaalzaak van Rob Druppers:

Gratis Inloopspreekuur fysiotherapie Leidsche Rijn

Zowel een beginnend als een gevorderd hardloper wil ontspannen en blessurevrij kunnen hardlopen. Kunt u met die peesklacht of kniepijn nou doorlopen of niet? Traint u niet te zwaar? Zorgt uw looptechniek niet voor blessures? Als gespecialiseerde fysiotherapeuten voor hardlopers weten wij dat u regelmatig met vragen loopt. U kunt daarom op onze fysiotherapielocatie in Leidsche Rijn altijd terecht met al uw vragen op het gebied van hardlopen. De fysiotherapeut adviseert u graag tijdens ons gratis en vrijblijvend fysio inloopspreekuur op

   
Maandag t/m Donderdag 21.30 uur
Vrijdag 16.30 uur

Voor het maken van een afspraak bij FysioVandaag heeft u geen verwijzing van de huisarts nodig. U kunt bellen met 030-760 34 44, mailen naar leidscherijn@fysiovandaag.nl of direct online een afspraak maken:

Fysiotherapie Leidsche Rijn Utrecht


 

 

 

 


Openingstijden Leidsche Rijn

De openingstijden van FysioVandaag Leidsche Rijn Utrecht zijn:

Fysiotherapie-Leidsche-Rijn-Utrecht-FysioVandaag-praktijk-ruimte-2

Maandag 07.00 - 22.00 uur
Dinsdag 13.00 - 22.00 uur
Woensdag 13.00 - 22.00 uur
Donderdag 13.00 - 22.00 uur
Vrijdag 07.00 - 17.00 uur
Zaterdag 09.00 - 12.00 uur *

* 1x per maand
 

Gespecialiseerde fysiotherapeut voor hardlopers

Met de komst van fysiotherapeut Vinne Los is ons team in Leidsche Rijn nog verder gespecialiseerd in het behandelen van hardloopblessures. Vinne is sinds 2007 werkzaam als fysiotherapeut en heeft zich sinds een aantal jaar volledig gespecialiseerd in hardloopblessures. De afgelopen drie jaar was hij als fysiotherapeut in dienst van Global Sports Communication en werkzaam voor Afrikaanse topatleten, zowel bij baanatletiek als marathon. Zo heeft Vinne het Ethiopische team tijdens de Olympische Spelen 2014 in Londen en het WK van 2013 en 2015 intensief begeleid op het gebied van fysiotherapie. Vinne werkt 32 uur voor FysioVandaag op de locatie in Leidsche Rijn (Vleuten) en blijft daarnaast een aantal Afrikaanse topatleten begeleiden op belangrijke internationale wedstrijden.

Eigenaar en fysiotherapeut Frank Robertz van FysioVandaag Houten werkt een aantal dagdelen in Leidsche Rijn. Met zijn jarenlange ervaring en expertise op het gebied van Echodiagnostiek, Shockwave Therapie en Flywheel training vormt Frank, samen met Vinne, Rob en Saskia een topteam. Daarnaast is Frank gespecialiseerd in de behandeling van klachten aan de knie, enkel, rug en schouder.

FysioVandaag staat bij Achmea bekend als Pluspraktijk en bij Menzis als Topzorgpraktijk. Zowel de fysiotherapie praktijken in Houten als in Leidsche Rijn voldoen daarmee aan de allerhoogste eisen op het gebied van kwaliteit, transparantie en service.

Partners

Contactgegevens

Locaties

Telefoonnummer

FysioVandaag Houten - Piazza Sports

030 - 636 16 87

FysioVandaag Houten - The Dome

030 - 760 34 40

FysioVandaag Leidsche Rijn

030 - 760 34 44