Fysiotherapie Houten & Leidsche Rijn | FysioVandaag

Sport-gerichte Fysiotherapie in Leidsche Rijn - Vleuten

Woont u in Utrecht of in de directe omgeving (zoals Houten, Leidsche Rijn, Vleuten, De Meern) en bent u op zoek naar een gespecialiseerde fysiotherapeut, voor het behandelen van een lichamelijke klacht of blessure? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken; FysioVandaag heeft namelijk 3 fysiotherapie praktijken in de regio Utrecht, twee in Houten en één in Leidsche Rijn, Vleuten. Op deze locaties staat ons team van gedreven fysiotherapeuten elke dag klaar om al uw vragen te beantwoorden, uw klacht of sportblessure met behulp van fysio te behandelen en u persoonlijk te adviseren op het gebied van sport, beweging en gezondheid. 

Bundeling van specialisaties en kennis

Binnen het team van FysioVandaag zijn diverse specialisaties vertegenwoordigd. Door alle specialisaties binnen de fysiotherapie samen te brengen op onze praktijken in Leidsche Rijn en Houten, kunnen wij u helpen bij alle denkbare klachten aan het bewegingsapparaat. Zo zorgen wij ervoor dat u weer snel pijnvrij en blessurevrij kunt bewegen en sporten in de regio Utrecht!
 

Sportfysiotherapie en algemene fysio in Vleuten of De Meern

De fysiotherapeuten van FysioVandaag Leidsche Rijn zijn volledig gespecialiseerd in sportfysiotherapie, met een sterke focus op hardloopblessures. Onze fysio praktijk is daarom de beste oplossing voor alle hardlopers en sporters uit Utrecht, Vleuten en De Meern, die via de fysiotherapeut een specifieke hardloop- of sportblessure willen laten behandelen. Dankzij onze brede expertise en ruime ervaring bent u hier ook aan het juiste adres voor algemene fysiotherapie behandelingen. 

Daarnaast werken wij intensief samen met diverse specialisten binnen de fysiotherapie en sport, zoals Rob Druppers en podotherapeut Saskia de Waal. Onze praktijk in Vleuten bevindt zich direct in het gebouw van de Rob Druppers Running Academy, waar verschillende specialisaties worden gebundeld om een zo efficient mogelijke fysio behandeling te kunnen bieden.

Onze praktijk bevindt zich op de 1e verdieping van de Rob Druppers Running Academy.

 

In Leidsche Rijn: dé fysiotherapeut voor hardloopblessures

Voor de behandeling van alle denkbare hardloopblessures is FysioVandaag is dé aangewezen fysiotherapeut voor de regio Leidsche Rijn, Vleuten, Utrecht en omgeving. Fysiotherapeuten Vinne Los en Frank Robertz zijn volledig gespecialiseerd in sportfysiotherapie en het behandelen van alle blessures, die tijdens het hardlopen kunnen ontstaan. Preventie, voorlichting, advies en begeleiding spelen een centrale rol bij de behandeling van elke hardloopblessure.

Onze fysio praktijk in Leidsche Rijn beschikt over de meest moderne trainingsapparatuur en biedt zowel de nieuwste sportfysiotherapie trainingsvormen als de meest innovatieve methoden. Tijdens de behandeling kan onze fysiotherapeut onder andere een hypermoderne EchoMaster inzetten, een unieke Flywheel trainingsvorm aanbieden en Shockwave Therapie behandelingen geven. Al onze inspanningen zijn gericht op een snel, efficient en doelgericht herstel, zodat u in korte tijd weer volledig pijn- en blessurevrij kunt hardlopen.  

Maak kennis met ons team van fysiotherapeuten in Utrecht

Of u nu bewegingsklachten heeft vanwege overbelasting, een hardloopblessure of een andere sportblessure wilt laten behandelen, of intensieve begeleiding kunt gebruiken bij de revalidatie na een operatie of trauma; FysioVandaag begeleidt u naar een snel herstel, ongeacht de klacht of blessure. Onze praktijk voor fysiotherapie in Houten is de ideale plek voor iedereen woonachtig in Utrecht-Zuid, in Nieuwegein, Vianen, IJsselstein en omgeving.  

Bent u woonachtig in Utrecht-Noord of het centrum van de stad, in Vleuten of De Meern en wilt u een uiterst ervaren fysiotherapeut inschakelen? Dan gaat u eenvoudig naar onze fysio locatie in Leidsche Rijn! Ook voor de behandeling van een specifieke hardloopblessure verwijzen wij u graag naar onze praktijk voor fysiotherapie in Vleuten, dé specialist in hardloopblessures!

Gratis inloopspreekuur (sport)fysiotherapie

Kom gerust een keer langs op ons gratis inloopspreekuur in Houten of Leidsche Rijn, om kennis te maken met ons enthousiaste team van deskundige, resultaatgerichte fysiotherapeuten. En benut gelijk de mogelijkheid om vrijblijvend advies in te inwinnen over uw klacht of sportblessure. 

Partners

Contactgegevens

Locaties

Telefoonnummer

FysioVandaag Houten - Piazza Sports

030 - 636 16 87

FysioVandaag Houten - The Dome

030 - 760 34 40

FysioVandaag Leidsche Rijn

030 - 760 34 44