Fysiotherapie Houten & Leidsche Rijn | FysioVandaag

Fysiotherapie in Utrecht? Kies Fysio Vandaag Leidsche Rijn

Heeft u een bepaalde lichamelijke klacht en bent u daarom op zoek naar een professionele praktijk voor fysiotherapie in Utrecht, waar u zich snel en effectief kunt laten behandelen? Dan wilt u er natuurlijk wel zeker van zijn dat de fysiotherapeut niet alleen deskundig en ervaren is, maar ook volledig gespecialiseerd in de behandeling van uw specifieke klacht aan het houdings- en bewegingsapparaat. 

Met een gespecialiseerde praktijk in Leidsche Rijn is FysioVandaag dé fysiotherapeut voor iedereen uit Utrecht, Leidsche Rijn, Vleuten, De Meern en omgeving. Ons veelzijdige fysio team is namelijk zeer breed gespecialiseerd. Van het behandelen van algemene klachten, bepaalde klachten aan de Knie, Enkel, Rug, Schouder (KERS), tot specifieke hardloopblessures en overige sportblessures; onze deskundige fysiotherapeuten hebben de expertise in huis, om u snel van uw klachten af te helpen.

Wilt u zo snel mogelijk weer pijnvrij en blessurevrij sporten? Voor een gerichte en efficiënte behandeling fysiotherapie in Utrecht gaat u naar FysioVandaag Leidsche Rijn!

 

Professionele sport fysiotherapie in Utrecht

Naast reguliere fysio verzorgen wij ook sport fysiotherapie in Utrecht. Zo staat onze praktijk in Leidsche Rijn bekend als specialist op het gebied van sportblessures. FysioVandaag beschikt hiervoor over dé locatie bij uitstek; direct in het gebouw van de Rob Druppers Running Academy op de Europaweg 50 in Utrecht. Sterker nog, op deze fysiotherapie praktijk in Vleuten werken wij intensief samen met Rob Druppers en zijn team van experts. 

Op onze locatie in Leidsche Rijn worden fysiotherapeuten Vinne Los en Frank Robertz daarnaast ook ondersteund door sport-podotherapeut Saskia de Waal van Feet in Motion.

En daar ligt nou juist onze meerwaarde:
Met behulp van ons uitgebreide netwerk van specialisten binnen de sport en fysio in de regio Utrecht, brengen wij verschillende disciplines op een succesvolle manier in één fysiotherapiepraktijk samen.

 

Dé fysiotherapeut voor elke hardloper uit Utrecht

FysioVandaag is bovenal dé fysiotherapeut in Utrecht voor het behandelen van hardloopblessures. In Leidsche Rijn (Vleuten) staan wij niet alleen met een gedreven team van gespecialiseerde fysiotherapeuten voor u klaar, maar ook met de meest moderne trainingsapparatuur en behandelmethoden, waaronder: 

  • Echografie
  • Shockwave Therapie
  • Flywheel trainingen
  • Medical Taping

Preventie en persoonlijk sportadvies spelen een centrale rol bij onze fysiotherapie behandelingen in Utrecht. Tijdens de behandeling van uw hardloopblessure krijgt u persoonlijk advies over onder meer de beste lichaamshouding, looptechniek, trainingsschema, warming-up, hardloopschoenen en kleding. De fysiotherapeut van FysioVandaag Leidsche Rijn stemt het advies geheel af op uw situatie, lichaamsbouw, sportfrequentie en uw specifieke sportdoelen. Zo kunt u ook na de fysio blijvend genieten van hardlopen, geheel pijn- en blessurevrij! 

Maak een afspraak met onze fysiotherapeuten in Leidsche Rijn

Loopt u al een tijd rond met een sportblessure, hardloopklacht of een andere lichamelijke klacht? Win dan gratis advies in over de beste behandelmethode en bijbehorende fysio oefeningen. Kom gewoon een keer langs tijdens het gratis inloopspreekuur op onze fysiotherapie praktijk in Utrecht. Tijdens het vrijblijvende inloopspreekuur ontvangt u direct een uitgebreid advies op maat van onze gespecialiseerde (sport)fysiotherapeut.

Woont u in Leidsche Rijn, Vleuten, De Meern of in de directe omgeving en wilt u een afspraak maken bij FysioVandaag? Meld u dan eenvoudig online aan bij onze praktijk voor fysiotherapie in Utrecht:

Fysiotherapie Leidsche Rijn Utrecht

Partners

Contactgegevens

Locaties

Telefoonnummer

FysioVandaag Houten - Piazza Sports

030 - 636 16 87

FysioVandaag Houten - The Dome

030 - 760 34 40

FysioVandaag Leidsche Rijn

030 - 760 34 44