Fysiotherapie voor Houten en Leidsche Rijn - Utrecht

Team FysioVandaag - Fysiotherapie Houten & Leidsche Rijn

renske snaar fysiotherapeut houtenRenske Snaar (36 jaar) - eigenaar

Master Sportfysiotherapeut (MPT), specialisatie: sportrevalidatie, shockwave, echo, knie en schouder

“In 2003 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. De eerste jaren heb ik in Utrecht en Amsterdam gewerkt. Daar heb ik ervaring opgedaan in bedrijfsfitness, bedrijfsfysiotherapie en sportfysiotherapie. Op 1 januari 2008 heb ik (samen met Ruud Onink) Piazza Fysiotherapie opgericht in Houten. Mijn eigen visie over fysiotherapie kan ik sindsdien in de praktijk brengen. Daarnaast ben ik al sinds mijn jeugd een zeer actieve (top)sporter. Mijn passie ligt daarom ook bij het werken met de sportende mens. In de afgelopen jaren ben ik gespecialiseerd tot Master sportfysiotherapeut. De opleidingen in echografie,shockwave en flywheel zijn daarbij een zeer goede aanvulling geweest. Ik verzorg ook spitzenkeuringen voor dansers.

Ik woon in Utrecht en ben moeder van 2 zoontjes.”


frank-robertz-fysiotherapeut-houten

Frank Robertz (39 jaar) - eigenaar

Fysiotherapeut, specialisatie: enkel, schouder, Shockwave Therapie, Flywheel en echo diagnostiek

“Sinds 2010 run ik, samen met Renske, de praktijk in Houten. Daarvoor heb ik in Cothen en Utrecht gewerkt als fysiotherapeut. Ik ben nu twaalf jaar fysiotherapeut en heb me de afgelopen jaren gespecialiseerd in schouders en enkels. Hiervoor maak ik ook veel gebruik van echografie en shockwave. Het mooiste van het vak vind ik mensen na een blessure of beperking terug op hun oude niveau brengen, zodat ze weer kunnen functioneren als voorheen.

Ik woon in Utrecht en ben vader van drie zoons. In mijn vrije tijd ben ik dus veel met mijn kinderen bezig. Daarnaast doe ik graag aan hardlopen en skiën, maar het grootste deel van mijn tijd besteed ik aan mijn werk.”


Bart-Rouhof-Fysiotherapie-Houten

Bart Rouhof (29 jaar)

Master manueel therapie, specialisatie: nek- en voetbalblessures, rug en Flywheel

“Voordat ik fysiotherapie ben gaan studeren, heb ik eerst de studie 'Sport en bewegen' afgerond. Mijn passie voor het menselijk lichaam kwam daarbij duidelijk naar voren. Daarom ben ik fysiotherapie gaan studeren. Zo kan ik mensen nog beter helpen. Tijdens deze opleiding heb ik me gespecialiseerd op het terrein van bewegen en trainen. In mijn werk doe ik nu veel met hersteltrainingen voor voetballers. Zo geef ik ze het laatste zetje om wedstrijdfit te worden.

Naast mijn werkzaamheden fitness ik graag en voetbal ik in het eerste team van voetbalvereniging FC Deltasports '95."

 

Er komt een nieuwe werknemer binnenkort...

Fysiotherapeut, specialisatie: knie, schouder, echo diagnostiek en Shockwave therapie en Master manueeltherapeut i.o.

 


Wanda Leerssen Hogenbrink Bekkenfysiotherapie HoutenWanda Leerssen-Hogenbirk (36 jaar) 

Master Bekkenfysiotherapeut (MSPT), specialisatie: bekkenbodem en bekken bij mannen en vrouwen, heup, lage rug, functioneel neurologische klachten en dry needling bekkenbodem (eind 2014). 

"Ik ben in 2004 afgestudeerd als fysiotherapeut. Ik kwam al vrij snel in aanraking met bekkengerelateerde klachten in mijn werk en merkte dat ik als 'gewone' fysiotherapeut kennis miste. Daarom ben ik in 2009 gestart met mijn opleiding tot bekkenfysiotherapeut. Hiermee kon ik dat hiaat opvullen.

Ik vind het een uitdaging om mensen die vaak al lang met een klacht rondlopen toch te kunnen helpen, juist als zij het zelf niet meer verwachten."


Vinne Los Fysiotherapeut hardlopen blessuresVinne Los (31 jaar)

Fysiotherapeut. Specialisatie: hardloop blessures, sport revalidatie

Met de komst van Vinne Los is ons team nog verder gespecialiseerd in het behandelen van hardloopblessures. Vinne is sinds 2007 werkzaam als fysiotherapeut en heeft zich sinds een aantal jaar volledig gespecialiseerd in hardloopblessures. De afgelopen 3 jaar is hij als fysiotherapeut in dienst van Global Sports Communication en werkzaam voor Ethiopische topatleten. Zowel in baanatletiek als marathon. Zo heeft Vinne het Ethiopische team tijdens de Olympische Spelen 2014 in Londen en het WK van 2013 in Moskou intensief begeleid. Vinne zal 32 uur werken voor FysioVandaag op de locatie in Leidsche Rijn en zal een aantal Afrikaanse topatleten begeleiden op belangrijke wedstrijden.


Marit van Rosmalen (22 jaar)

Fysiotherapeut. Specialisatie: dryneedling, volleybal -en hardloopblessures

"In november 2015 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut.  Bij FysioVandaag wil ik mijzelf verder ontwikkelen. In april 2016 heb ik de cursus Dry Needling afgerond. Erg leuk vind ik het om sporters, met een blessure, te begeleiden naar hun oude niveau of beter.. Afgelopen jaar was ik daarom ook fysiotherapeut bij Eredivisie volleybalteam Taurus te Houten." Mijn interesse in bekkenfysiotherapie is gewekt door het samenwerken met Wanda. Ik hoop in de toekomst een mooie Master opleiding daarin te kunnen volgen. Naast mijn werkzaamheden als fysiotherapeut sport ik graag in de vorm van  fitness en volleybal.
 

Gabrielle ten Broeke

Financiële administratie

Voor al uw vragen over declaraties, facturen of herinneringen kunt u Gabrielle mailen via administratie@fysiovandaag.nl. Zij zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Zij werkt niet lijfelijk op onze locaties.

Partners

Contactgegevens

Locaties

Telefoonnummer

FysioVandaag Houten - Piazza Sports

030 - 636 16 87

FysioVandaag Houten - The Dome

030 - 760 34 40

FysioVandaag Leidsche Rijn

030 - 760 34 44