Fysiotherapie voor Houten en Leidsche Rijn - Utrecht

Fysiotherapie voor Houten en Leidsche Rijn - Utrecht

Heeft u pijn in uw rug, knie, enkel, schouder of een andere klacht? Dan wilt u uiteraard een ervaren fysiotherapeut inschakelen, zodat u ervan verzekerd bent dat u de beste behandeling krijgt.

FysioVandaag verzorgt fysiotherapie in Houten en Leidsche Rijn, waar een enthousiast team van gespecialiseerde fysiotherapeuten klaar staat om uw klacht serieus te behandelen, helder te communiceren en een duidelijk behandelplan voor te stellen. 

FysioVandaag is zowel een Pluspraktijk als Topzorgpraktijk

Dat we het als fysiotherapeut, zowel in Houten, Leidsche Rijn als Utrecht en omstreken, erg goed doen blijft zeker niet onopgemerkt. Onze kwaliteit wordt namelijk landelijk erkend door de grote verzekeraars. FysioVandaag Fysiotherapie staat bij Achmea bekend als Pluspraktijk en bij Menzis als Topzorgpraktijk. De fysio praktijk voldoet daarmee aan de allerhoogste eisen op het gebied van kwaliteit, transparantie en service.
 

Dé fysiotherapeut voor iedereen woonachtig in de regio Utrecht

Bij FysioVandaag behandelen wij uw sportblessures, specifieke overbelastingklachten en helpen u met revalideren na een operatie of trauma. De fysiotherapeuten in Houten en Leidsche Rijn begeleiden u bij uw klachtherstel, het behalen van (sport)doelen of het ontwikkelen van een persoonlijk behandelplan fysiotherapie, sportfysiotherapie of Fysio Fitness.

fysiotherapeut-houten-leidsche-rijn

Kiest u ervoor om uw klacht door een fysiotherapeut van FysioVandaag te laten behandelen, dan bent u gegarandeerd van fysiotherapie op het hoogste niveau. U kunt rekenen op een heldere informatievoorziening en ruime openingstijden in Leidsche Rijn en Houten, én hoog gekwalificeerde fysiotherapeuten met diverse specialismen. Samen met u streven wij ernaar u snel klachtenvrij te krijgen en fitter te laten voelen!
 

Volg onze fysiotherapeuten via Twitter - @FysioHouten

Via http://twitter.com/FysioHouten houden wij u graag direct op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij ons op de fysiotherapie praktijken in Houten. Ook alle updates van onze nieuwe fysio locatie in Leidsche Rijn (Vleuten) en leuke nieuwtjes op het gebied van Fysiotherapie & Sport plaatsen wij op ons Twitter account. Daarnaast re-tweeten we regelmatig Fysiotherapie nieuws van relaties waar we mee samen werken of die we sponsoren. Zo blijft u dus altijd op de hoogte van alle ontwikkeligen bij FysioVandaag!

Partners

Contactgegevens

Locaties

Telefoonnummer

FysioVandaag Houten - Piazza Sports

030 - 636 16 87

FysioVandaag Houten - The Dome

030 - 760 34 40

FysioVandaag Leidsche Rijn

030 - 760 34 44