Fysiotherapie Houten & Leidsche Rijn | FysioVandaag

Fysiotherapie Houten & Leidsche Rijn | FysioVandaag

Lopen, staan, springen of bukken zijn vanzelfsprekende bewegingen. Dat bewegen niet altijd zo vanzelfsprekend is, beseft u als u ergens last van krijgt en fysiotherapie noodzakelijk is.

Per jaar gaan zo’n drie miljoen mensen naar de fysiotherapeut met houdings- of bewegingsklachten. Het gespecialiseerde team van FysioVandaag staat klaar om u te helpen bij het behandelen van uw specifieke klachten. 
 

Ons team van fysiotherapeuten begeleidt u naar een snel herstel

Het vermogen om te herstellen is in de eerste plaats te danken aan de mogelijkheden van het menselijk lichaam. FysioVandaag creëert voor u de voorwaarden om dat herstel zo optimaal en snel mogelijk te laten verlopen. Dit wordt vertaald naar een persoonlijk fysiotherapie behandeltraject, dat zich richt op een snel resultaat én blijvend herstel. De deskundige fysiotherapeuten van FysioVandaag adviseren, behandelen en begeleiden u in dat traject.
 

Kom langs op ons gratis Fysio inloopspreekuur

Wilt u graag uw klacht direct met een van onze fysiotherapeuten bespreken? Kom dan een langs tijdens ons gratis Fysio inloopspreekuur en ontvang vrijblijvend advies over het behandelen van uw klacht. Op onze fysiotherapie locaties in Houten en Leidsche Rijn kunt u terecht met al uw vragen.

Partners

Contactgegevens

Locaties

Telefoonnummer

FysioVandaag Houten - Piazza Sports

030 - 636 16 87

FysioVandaag Houten - The Dome

030 - 760 34 40

FysioVandaag Leidsche Rijn

030 - 760 34 44