Plus

Werkplekonderzoeken

evolutie-werkplekonderzoek

 

  

 

Als u een groot gedeelte van uw (werk)tijd achter een computer doorbrengt, kunt u daar klachten van krijgen. Om deze klachten effectief te kunnen behandelen kan een werkplekonderzoek een belangrijk onderdeel zijn van uw herstel. Daarnaast kan een werkplekonderzoek preventief uitgevoerd worden. Door een goede houding voorkomt u klachten en problemen.

FysioVandaag voert werkplekonderzoeken uit bij bedrijven en particulieren. Niet elk bedrijf heeft een eigen arbodienst, omdat dit vaak te duur is. FysioVandaag biedt u de mogelijkheid om een werkplekonderzoek uit te voeren bij een medewerker, afdeling of het hele bedrijf. Hierbij kunnen wij ook samenwerken met de bedrijfsarts. We komen langs op de werkplek om een analyse te maken. Het maakt niet uit of dit thuis is of op het werk.

Zo’n werkplekonderzoek begint met het maken van een foto van de bestaande situatie. Daarna doen we aanpassingen aan uw stoel, bureau, scherm of werkopstelling. Vervolgens maken we opnieuw een foto van de aangepaste werkplek. Zo kunnen we de nieuwe situatie vergelijken met de beginsituatie. De aanpassingen vermelden we in een rapportage. Daarbij krijgt u tips & trucs, oefeningen en informatie over uw nieuwe werkplek. Zo kunt u de juiste instellingen na lezen.

Meer informatie over de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte aanvragen? werkplekonderzoek@fysiovandaag.nl.

Partners

Contactgegevens

Locaties

Telefoonnummer

FysioVandaag Houten - Piazza Sports

030 - 636 16 87

FysioVandaag Houten - The Dome

030 - 760 34 40

FysioVandaag Leidsche Rijn

030 - 760 34 44