Plus

Combined Quality Care

 

 

 

 

 

Meer zekerheid in het resultaat

Combined Quality Care (CQC) maakt zorg transparant, objectief en geeft u als patiënt meer zekerheid over het uiteindelijke resultaat. Als cliënt kunt u kwaliteit van de zorg vaak moeilijk beoordelen. U bent afhankelijk van de orthopedisch specialist en specialistische (sport) fysiotherapeut, die u behandelt. Daarom is er CQC.
 

FysioVandaag is een CQC-praktijk, waardoor wij nauw kunnen samenwerken met de orthopeed. Dit betekent dat u na een operatie door de orthopeed geadviseerd wordt om naar een CQC-praktijk te gaan. Dit betekent dat u, maar ook uw orthopeed verzekerd bent van een goede revalidatie.

In deze samenwerking met uw orthopeed werken we vanuit hetzelfde elektronisch dossier. Via een beveiligde internetverbinding maken we beiden aantekeningen in het dossier over de operatie en de revalidatie. Hierdoor kunnen zowel de orthopeed als de fysiotherapeut het herstel in kaart brengen en bij eventuele problemen elkaar snel vinden.

Daarnaast kunnen wij onze cliënten binnen een week plaatsen voor een consult bij de orthopeed. Dat is voor u als cliënt erg prettig. Een praktijk kan zich niet zomaar aansluiten bij CQC. Alleen zorgverleners, die voldoen aan de allerhoogste eisen worden geselecteerd! FysioVandaag start in januari 2013 met de module knie. In de loop van 2013 wordt de module schouder daar aan toegevoegd.

Neem voor meer informatie over Combined Quality Care contact op via: cqc@fysiovandaag.nl

 

Partners

Contactgegevens

Locaties

Telefoonnummer

FysioVandaag Houten - Piazza Sports

030 - 636 16 87

FysioVandaag Houten - The Dome

030 - 760 34 40

FysioVandaag Leidsche Rijn

030 - 760 34 44