Coronavirus

Sinds 4 mei 2020 zijn fysiotherapiepraktijken ook weer opengesteld voor reguliere fysiotherapie. Hiervoor was er alleen fysiotherapie voor noodzakelijk zorg mogelijk.

FysioVandaag is lid van de Stichting Keurmerk Fysiotherapie en volgt zodanig ook de behandelrichtlijnen die door deze instantie zijn uitgegeven. De richtlijnen zijn opgesteld in samenwerking met ministerie van VWS en het RIVM.

Om de behandeling voor u en de medewerkers zo veilig en effectief te laten verlopen vragen we u rekening te houden met het volgende:

-          Neem EIGEN LINNENGOED mee, zoals een hoeslaken of groot badlaken.

-          Volg aanwijzingen personeel op.

-          Desinfecteer uw handen bij binnenkomst. 

-          Verlaat de praktijk zo snel mogelijk.

Kom NIET naar de praktijk als u een van onderstaande vragen met "Ja" beantwoord. Neem in dat geval of twijfel contact op met uw fysiotherapeut.

1.      Heeft u een of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen: neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38°C)? 

2.      Heeft u de afgelopen 24 uur klachten (COVID-19 symptomen) gehad? 

3.      Heeft u huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten? 

4.      Is er bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?

Als u het niet prettig vindt om naar de praktijk te komen kunnen wij ook bij u thuiskomen of een telefoon- of videoconsult (beeld) bieden. Dit kan bij uw verzekeringsmaatschappij gedeclareerd worden. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. Vraag uw fysiotherapeut om meer informatie.

Wij wensen u sterkte in deze tijd!

Team FysioVandaag

Wanda, Leonie, Sandra, Lisa, Thymen, Jeroen, Michiel, Juriaan, Gabrielle en Frank

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan werken we volgens onderstaand triagesysteem.

n stukje tekst in komen....

Ook hier kan een mooi stukje tekst in komen....... Ook hier kan een mooi stukje tekst in komen.........Ook hier kan een mooi stukje tekst in komen........Ook hier kan een mooi stukje tekst in komen........Ook hier kan een mooi stukje tekst in komen........Ook hier kan een mooi stukje tekst in komen........

webdesign & realisatie: dehoopenkoning.nl